Bánh Mì Bandits

Bánh Mì Bandits laver Freestyle Vietnamesisk Streetfood

Det får du hos os

Bánh Mì Bandits laver Freestyle Vietnamesisk Streetfood som sætter ild til din dag – på den venlige måde! Vi serverer streetfood som bygger på de klassiske og autentiske smage fra Vietnam – hertil tilsat masser af freestyle og farver samt kærlighed og varme.

Bánh Mì Bandits er specielt kendt for

  • Selv-fortolket vietnamesisk streetfood som følge af oplevelser på backpack-rejser og fra hjemstavn.
  • Bánh Mì Bandits-koncept sprudler af passionerede iværksættere.
  • Vi er serviceminded til benet, i et ikke-serviceorienteret land.
  • Specialister i Bánh Mì, som er ægte streetfood og som kan fås på ethvert gadehjørne i Vietnam.
  • ALT mad er lavet fra bunden!

Gi' dig selv en vietnamesisk oplevelse

Vi er ”unge”, passionerede ildsjæle, som hver især har rejst i Vietnam og er blevet betaget af deres street food kultur. Vi har forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, men en fælles begejstring for det vietnamesiske gadekøkken.
Vi slår os primært på Bánh Mì. Bánh Mì opstod i kølvandet på den franske kolonisering af Vietnam, tilbage i slut 1800-tallet til medio 1900-tallet. Bánh Mì bliver i Vietnam fyldt med hvad ”der sådan lige er ved hånden” eller råd til. Den lægger op til fri fortolkning grundet dens alsidighed som afhang/afhænger af landets økonomiske situation. Den består af den klassiske, sprøde franske baguette, fyldt med Vietnamesiske specialiteter – i vores tilfælde er det syltet daikon og gulerod, frisk grønt, friske krydderurter såsom koriander og chili, samt sesammayo og ingefærcreme.
Derudover kommer den med forskellige slags kød – typisk vietnamesisk pølse og paté, citrongræs-marineret kylling eller BBQ-marineret, grillet svin. Ligeledes tilbydes der også en vegetarudgave med avocado. Bánh Mí'en skal nydes med en kold, autentisk vietnamesisk øl eller vores hjemmelavede grøn iste.
Vi laver freestyle vietnamesisk gademad. Dvs. at vi ikke ligger os fast på fx Bánh Mì og salater. Bánh Mì vil altid være vores speciale qua vores navn og det er her vi rocker alles båd. Men derudover kan vi sagtens finde på at køre Phô – vietnamesisk nudelsuppe kogt på oksefond med masser af friske urter, sprøde friterede ruller – eller vi kan slå os løs med steamed buns, som man får dem på gaden i Vietnam eller i hippe West Village på nedre Manhatten.
Vi freestyler over nye idéer og nyt på menuen. Vi tilbyder noget som er anderledes og eksotisk! Men kodeordet for os er altid simplicitet og ”less is more”.

Information

Aalborg Street Food
The Lighthouse
Skudehavnsvej 35-37
9000 Aalborg

Åbningstider

Vi holder sæsonlukket til foråret 2019


Studierabat 10%

Ved fremvisning af gyldigt studiekort

Alt grafisk materiale er udarbejdet af Photographen
© Copyright 2017 Aalborg Street Food - The Lighthouse. All Rights Reserved.