Kaffebaren

Kaffe af høj kvalitet fra Nørresnede kafferisteri, samt forskellige lækre kager.

Det får du hos os

I kaffebaren får du kaffe af høj kvalitet, hvor værdierne om god kaffe er i centrum. Du kan smage vores populære cheesecakes eller vores andre smukke kager fra Penny Lane i Aalborg. Nyd også en lækker is fra Hansens is, som er 100 % økologisk.

Vi er specielt kendt for

  • Vi serverer kaffe og desserter af høj kvalitet
  • Vores kager er hjemmelavet
  • Vi fastholder de gode værdier
  • Vores is er økologisk
  • Vi benytter os kun af gode råvarer

Frisk kaffe og kage fra Kaffebaren

I kaffebaren lægges der særlig vægt på samarbejdet med små virksomheder, hvor kvaliteten af deres produkter er i centrum. Hos Nørresnede kafferisteri importerer de selv kaffebønnerne, som altid ristes i små portioner, hvilket sikrer at kaffen altid er friskristet.
Hos Penny Lane er alle kager 100 % hjemmelavet, samtidig med at kvaliteten er høj. Derudover er deres kager utrolig smukke, hvilket vi nyder at præsentere på Aalborg Street Food. Foruden de smukke kager fra Penny Lane, byder vi også på vores populære cheesecakes. Her er der varianter, som passer til enhver smag - Oreo, skovbær, karamel, chokolade mousse og mange mange flere.
Når man laver is, skal man bruge mælk. Hver morgen kører Hansens mælkebil til Svanholm, hvor de henter den friskmalkede økologiske mælk. Ja, det lyder simpelt og det er det også, men der er ingen andre isfabrikker i Danmark, der selv henter deres mælk. Og så er alle is 100 % økologiske.

Information

Aalborg Street Food
The Lighthouse
Skudehavnsvej 35-37
9000 Aalborg

Åbningstider

Man - Tors: 11.30 - 21.00
Fredag 11.30 - 22.00
Lørdag: 11.30 - 22.00
Søndag: 11.30 - 21.00


Studierabat 10%

Ved fremvisning af gyldigt studiekort

Alt grafisk materiale er udarbejdet af Photographen
© Copyright 2017 Aalborg Street Food - The Lighthouse. All Rights Reserved.