OFte stillede spørgsmål med svar

Vi er altid på jagt efter nye stjerner i vores galakse. Så hvis du er klar til at skinne, er vi klar til at ansætte! Vær en del af vores fantastiske team og del din passion for mad med os.

Vil du sikre dig og din gruppe en plads ved bordet? Bare send en mail til [email protected]. Vi er her for at sikre, at din oplevelse med os er så behagelig som muligt.

På udkig efter den perfekte gave? Vi sælger gavekort! Skriv til os på [email protected]. Ved et gavekort køb giver vi en gratis omgang shuffle eller karaoke med i købet.

Selvfølgelig! Hvis din firbenede ven har pels og siger ‘vuf’, er den mere end velkommen hos os. Vi tror på, at gode oplevelser skal deles med alle – også vores kære kæledyr. Bare husk at holde din firbenede ven i snor.

Har du glemt noget hos os? Ingen panik! Vores bare i Madhallen er klar til at hjælpe dig med at finde dine forsvundne skatte. Vi forstår, at disse ting sker, og vi er her for at hjælpe.

Vi har betalingsparkering lige ved Streetfood. Der er også rig mulighed for at parkere i de nærliggende gader, hvor der altid er en plads at finde.

Bare rolig, vi har sørget for, at du også kan nyde glutenfri godbidder. Prøv noget lækkert fra Dosa Spot! Vi går meget op i at kunne tilbyde noget for enhver smag og diæt.

Selvfølgelig holder vi fest på helligdage! Hold et vågent øje med vores Facebook for yderligere detaljer. Vi opdaterer løbende om vores åbningstider og særlige arrangementer.

Vi gør det nemt for forældre ved at tilbyde puslerum, mikroovn og babystole.

Ønsker din virksomhed at forkæle medarbejderne med lækker mad? Vi udsteder gerne fakturaer på EAN nummer. Det er selvfølgeligt en del af vores service til de mange virksomheder, der vælger at holde deres arrangementer hos os.

Vi holder åbent om søndagen! Men husk lige at tjekke vores Facebook for de nyeste opdateringer. Søndag er trods alt en fantastisk dag til at nyde noget lækker streetfood.

Vil du skabe en uforglemmelig fest? Lej hele vores streetfood! Skriv til os på [email protected]. Her er mulighedene mange, man kan både leje hele streetfood og de mange lokaler der både er rustikke og ekslusive

Har du spørgsmål der ikke besvares her?

Stil dit spørgsmål i kontaktformularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt.