Hold temafest på Aalborg streetfood

Temafesten du ikke vil hjem fra

Din unikke temafest

Skab uforglemmelige oplevelser med skræddersyede temafester på Aalborg Streetfood. Vores unikke og alsidige, eventlokaler giver dig friheden til at skabe begivenheder i rå, rustikke eller ekslusive rammer, der matcher dine drømme og ønsker.

Med et væld af muligheder og en passion for at levere enestående arrangementer, er vores team dedikeret til at gøre din temafest til noget helt specielt. Vi er med dig fra den første planlægning til den sidste oprydning. Vi tager os af det hele, du skal bare nyde festen.

Vælg dit eget tema

Når det kommer til temafester, er det kun fantasien der sætter grænsen. Uanset om du drømmer om glamourøs 1920’ers Gatsby-fest, et farverigt og eksotisk tropisk eventyr eller måske en retro 80’er-fest, så står vi klar til at omsætte din vision til virkelighed. Fra dekorationer og belysning til musik og underholdning kan vi skabe den rette stemning og atmosfære, der passer til dit tema.

Dekoration og styling

Vi lægger stor vægt på detaljerne ud fra dine ønsker og sørger for at levere et højt serviceniveau. Vores dygtige personale vil være til rådighed under hele arrangementet for at sikre, at alt forløber gnidningsfrit. Vi kan også hjælpe med at arrangere underholdning, DJ’s eller live-musik, der passer til dit tema, som tilføjer en ekstra dimension til din temafest.

Vores kunder anbefaler os

Livemusik og underholdning

Du kan få lige hvad du ønsker

Bar og drikkevarer

I vores barer finder du alt fra forfriskende cocktails til iskolde fadøl,  serveret af vores professionelle barpersonale. Vi sikrer, at der er en bred vifte af lækre drikkevarer, der passer til enhver smag. 

Tag kontakt i dag!

Hos Aalborg Streetfood er vi stolte af at levere enestående arrangementer, der overgår dine forventninger. Kontakt os for at planlægge din temafest, og vi vil sørge for at omdanne din vision til virkelighed. Vores mål er at skabe en temafest, der vil blive husket med glæde i mange år.

Tag kontakt på under 30 sekunder