HOld julefrokost på SH35

Ingen besvær, kun sjov

Slip for besværet

Står du og skal igang med at planlægge julefrokosten og er du løbet tør for ideer, så har vi gjort det nemt for dig!

Her får du festen, hvor det rå og funky går hånd i hånd med uforglemmelige oplevelser – lige ved vandet. Det er ikke bare en fest; det er en SH35 fest, hvor du kan forvente det uventede!

Giv din virksomhed og medarbejdere en anderledes oplevelse de sent vil glemme. Vi inviterer til et eventyr i autentiske streetfood-rammer, der differentiere sig fra de øvrige venues i byen. Det er her, hvor det urbane møder det hyggelige, og hvor hver bid er en rejse i sig selv. Med over hundrede events om året sikrer vi dig en god og tryg oplevelse, hver gang!

Du er nu kun et klik fra at give dine medarbejdere en julefrokost de aldrig glemmer. Udfyld kontakt formularen herunder og vi ringer dig op med et godt tilbud.

Vores kunder anbefaler os

Fælles julefrokost

ER DIN JULEFROKOST BLEVET TIL ET JULEFLOP?

Har du fået nok af “Last Christmas” på repeat og kollegaer der ikke kan danse?

Tag med til Aalborg Streetfoods sociale julefrokost, hvor mange forskellige mødes om en fælles glæde! Du får fantastisk julebuffet med øl, vand og vin ad libitum  og en aften med socialt nærvær, spækket med grin og lækre toner fra komiker og DJ!

Her kan du forvente det uventede.

Vi byder på en aften med socialt nærvær, hvor grin og lækre toner fra både komiker og DJ sørger for festen. Hos Aalborg Streetfood kan du forvente det uventede – en julefrokost, der skiller sig ud, perfekt for mindre virksomheder, der ønsker at fejre julen på en ny og spændende måde.

 

Aktiviter under julefrokosten

Hos SH35 har vi nøglen til en uforglemmelig fest, der kan skræddersyes præcis til jeres ønsker og behov.

Vi stiller dette til rådighed for tilkøb

karaokerum med inspiration fra Hongkong.

Shuffleboard spil på professionelle borde.

Retro arkademaskiner.

Træd ind i vores intime og hyggelige lokaler, der er forvandlet sandt juleeventyr. Her er plads til både den lille virksomhed og den store koncern. Drømmer du stort? Så lad os slå dørene op til eventhallen, eller hvorfor ikke reservere hele hele streetfood med plads til over 1000 mennesker, og giv dit team en fantastisk oplevelse uden lige.

Sh35 er mere end bare et sted; det er destinationen for jer, der søger det unikke samlingspunkt til årets julefrokost. Et sted hvor tradition i uformelle rammer møder element of surprise, og hvor jeres fest bliver mere end bare en begivenhed – den bliver et minde for livet.
Når du booker din julefrokost hos os får du ikke bare en almindelige julefrokost, men en masse gratis aktiviteter med i arrangementet.

Dette giver dine medarbejdere en sjovere og uformel julefrokost, der giver et bedre sammenhold på arbejdspladsen.