Hold din privatfest på SH35

Din privatfest - vores passion

Er du på jagt efter det ideelle spot til din kommende private fest? Opdag charmen ved Sh35- et unikt sted, hvor de rå, rustikke omgivelser møder det ekslusive. En oplevelse designet til at løfte din fest til nye højder. Tag det første skridt mod en uforglemmelig fejring, og lad os sammen bringe din drømmefest til virkelighed. Kontakt os allerede i dag for at påbegynde planlægningen!

fødselsdage - få mindeværdige oplevelser

Fødselsdage er særlige, og på SH35 gør vi alt for at gøre din dag uforglemmelig. Vores personlige festplanlæggere hjælper dig med at skabe en skræddersyet fest, der afspejler din personlighed og stil. Fra den lækreste mad til den bedste underholdning.

Polterabend du ikke vil hjem fra

Når det gælder polterabend, er SH35 det oplagte valg. Vores eksklusive venue tilbyder en unik kombination af spændende aktiviteter, mad-oplevelser og en atmosfære, der oser af fest og farver. Planlæg en uforglemmelig aften med dine venner, hvor hver eneste detalje er nøje udvalgt for at fejre kærligheden.

Vores kunder anbefaler os

Bryllup

Et bryllup på SH35 er synonymt med romantik og elegance. Vores rå og rustikke rammer skaber den perfekte scene for din store dag. Vores erfarne team sørger for, at hver detalje er fejlfri, fra den ceremonielle tilstelning til den overdådige reception. Du sætter selv grænsen for hvor fantastisk dit bryllup skal være.

Spørgsmål

Alle spørgsmål og henvendelser om privatfester modtages med kyshånd. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 48 timer.