Hold din bryllupsfest på SH35

Vi gør det nemt for jer

Gør dit bryllup uforglemmeligt

Planlæg jeres drømmebryllup hos SH35. I vores rå, rustikke eller ekslusive rammer sørger vi for jeres bryllup bliver planlagt og afholdt på en nem og professionel måde. Hvad end i ønsker et storslået bryllup for mange gæster eller en lille intim fest, så sørger alle detaljerne, så i kan koncentrerer jer om at nyde jeres store dag.

Fra intim reception til store bryllupsfester

Vi en bryllupsfest omdanner vi SH35 til et pulserende bryllupslokale, der kombinerer det afslappede med det ekstraordinære. Ønsker du et mere traditionelt bryllup? Vores brede udvalg af festlokaler i Aalborg, fra intime rum til storslåede sale, sikrer, at vi kan opfylde enhver drøm.

Vi forstår, at det er de små detaljer der skaber en stor forskel. Derfor tilbyder vi alt fra bryllupsdekoration til underholdning der supplerer din stil og tema. Vores brede netværk af sikrer, at hvert eneste aspekt af dit bryllup bliver håndteret med omhu og ekspertise.

Vores mission er at gøre din bryllupsdag til noget helt særligt. Kontakt os i dag for at starte planlægningen af dit drømmebryllup i Aalborg – hvor drømme bliver til virkelighed. Udfyld kontaktformularen og vi tager os af resten. Vi har gjort det nemt for dig, at afholde din drømmefest.

Vores kunder anbefaler os

Vi har specialiseret os i at omdanne Aalborg Street Food til et pulserende bryllupslokale, der kombinerer det afslappede med det ekstraordinære. Ønsker du et mere traditionelt bryllup? Vores brede udvalg af festlokaler i Aalborg, fra intime rum til storslåede sale, sikrer, at vi kan opfylde enhver drøm.

Vi tilbyder flere lokaler. Enten det hyggelige privaten, hvor du kan samle op til 40 gæster eller Royal Hall som med fuldt ud professionelt lyd/lys setup kan rumme alle slags fester med op til 400 stående gæster eller 250 siddende.

Vi tilbyder lokaler og arrangementer i tidsrummet mellem 11.30 og 03.00.

I Royal Hall medfølger professionelt lys og lydsetup, hvor alle muligheder er åbne for dig som arrangør.

I privaten medfølger gratis afbenyttelse af vores professionelle shuffleboard borde og intime karaoke rum – vi stiller også mere end 60 brætspil og andet til rådighed uden merberegning.