Polterabend for alle

VI GØR DET NEMT FOR DIG...

Hold den fedeste polterabend på Sh35

Lad SH35 forvandle din polterabend til en ekstraordinær begivenhed, med det hele samlet under et tag! Med vores ekspertise og passion for eventplanlægning, garanterer vi en polterabend, der overgår alle forventninger. Gør dagen nem og uforglemmelig med vores unikke og alsidige aktiviteter.

Alle muligheder er åbne

Uanset om du søger hjernegymnastik i escape rooms,  danseklasser som twerking og salsa, eller ønsker at udforske din kreative side i vores workshops, har vi alt, hvad du drømmer om. Vores spændende og alsidige aktiviteter sikrer, at hver gæst får en uforglemmelig oplevelse.

Tag kontakt i dag

Er du klar til en polterabend, der vil blive husket i årevis? Kontakt Aalborg Streetfood i dag, og lad os skabe en uforglemmelig fejring for dig og dine venner. Vi står klar til at gøre din polterabend til noget helt specielt!

Vores kunder anbefaler os

Prisen for en polterabend varierer, men ligger typisk mellem 300-1200 kroner per deltager. Dette dækker mad, drikke og aktiviteter på dagen. 

Jeres polterabend aftales direkte med vores professionelle arrangør der sørger for i får alt under et tag, uden at i skal røre en finger for det.

Vi tilbyder alt hvad i kan tænke jer. Hos SH35 er der ingen begrænsninger. Ofte vil dette inkludere shuffleboards, karaoke, dart, 5 kamp, indspilning af egen sang og ellers alt hvad i kan forestille jer.

Efter aftale med den eventansvarlige. Som tommelfingerregel er alt muligt

En traditionelle polterabend fokuserer på grænseoverskridende aktiviteter og alkohol, mens den moderne version er mere fokuseret på hyggelige og mindeværdige aktiviteter, der passer til hovedpersonen. I kan få det lige som i ønsker det.