Hvad siger vores brugere om os?

MIZZ PRIVILEZE, AALBORG DRAG

“Siden 2021 har jeg produceret Aalborg Drag Fest i samarbejde med Aalborg Streetfood og det er nu blevet et af mine yndlingsvenues at optræde på. Personalet er gode til at finde løsninger og skræddersy hallen til, at give vores gæster en særlig oplevelse. Og så er det bare fedt at være et sted, hvor man kan lege med tingene og målet altid er at skabe en fest”

KRISTAN, TOO SOBER​​

“Vi spillede på streetfood fredag den 29 april. Super fedt sted at spille, det tætteste man kommer på en af de “store” scener. Fedt lokale, egen bar og super personale. De stod på tæer for at gøre det lækkert for os. Kun positive ting at sige fra os. Det var ganske enkelt bare fedt”

DITTE, AALBORG UNIVERSITETS HOSPITAL​​

“Tusind tak. Vi havde en dejlig aften hos jer i de autentiske rammer. Der har kun været positive tilbagemeldinger på afviklingen af din del af arrangementet. Jeg har samtidig fået tilbagemeldinger på, at der var varierende ventetider i boderne for medarbejderne, så at det var svært at spise samtidigt med de øvrige kollegaer. Og enkelte meldinger på kvaliteten af maden. Men det er nok uundgåeligt. Jeg er i hvert fald selv meget tilfreds med afviklingen. Det kan varmt afbefales til andre.
Tak for alt din hjælp og service ifm arrangementet. Det har været trygt hele vejen igennem.”

Vores kunder anbefaler os

Vi siger tak for en rigtig god fest i fredags. Vi havde en fantastisk fest, og der var stor ros til DJ, omgivelser, shuffleboards mm. Det kan vi helt sikkert anbefale.

Mette, GPV

Events på SH35 og ASF

0

Hvert år

“Tak for at vi måtte låne lokalerne, det var et super event og vi var rigtig glade for jeres hjælp og tålmodighed. Vi håber at vende tilbage til næste år og lave vores event hos jer igen, større og bedre :D”

henrik, Slipgate Iron works