For at blive taget i betragtning som køkkentager kræver det, at du har et unikt koncept der ikke konflikter med de andre køkkener. Vi ønsker ikke at kanabalisere salget mellem ens køkkener. Det vil være ud fra en vurdering ud fra Aalborg Streetfoods køkken udvalg.
Hos Aalborg Streetfood kan du se frem til en sæsonbutik, hvor sommeren byder på et højt tempo, med mange gæster og store muligheder for at lange dine lækre retter over disken til de mange glade besøgende.
For os er det vigtigt at du kan servere din mad alle ugens dage i hele sæsonen for Streetfood (fra Marts til Januar). Streetfood holder pt. lukket mellem Januar og Marts. Vi arbejder på at gøre Aalborg Streetfood til en helårsforretning, med de nye tiltag vi hele tiden laver. Herunder eksempelvis vores nye venues SH35, Mystique og arkadehal . Alle detaljer for at blive stadeholder kan findes via knappen herunder.
At du bliver en del af fællesskabet hos Streetfood.
Vi tilbyder trafik via mange events, vores aktiviteter og delvis hjælp til markedsføring af din butik.
Afrydning og rengøring af fællesarealer samt inhouse tekniker der kan løse de fleste problemer i fællesarealerne kort tid efter de sker.
at du har et unikt koncept
at du udviser stolthed for din mad
at du har eget CVR-nummer
at du har hygiejnebevis
at du har dansk bankkonto
at du har næringsbrev