Bliv en del af Aalborg Streetfood

Tender / køkkenpersonale / cleaner

Erfaring er ikke en nødvendighed for at blive en del af holdet. 

Det allervigtigste for os er dit drive, din udadvendthed og villig til at lære. Så lærer vi dig resten. Vi ser vores gæster som publikum og det er vigtigt for os at de går herfra med en god oplevelse.

Hvis du drømmer om at blive bartender hos os, så er det klart en fordel, hvis du allerede har et indgående kendskab til specialøl, vin eller cocktails, men er dog ikke et krav.

I rollen som cleaner vil du være en nøglespiller i at sikre, at Streetfood altid præsenterer sig fra sin bedste side. Dine opgaver vil spænde fra forberedelse af events og generel rengøring så gæsterne får en god oplevelse.

Som køkkenpersonale forventer vi at du kan indgå i et team og at du kan følge de retningslinjer der bliver givet. Her vil der være mulighed for at arbejde i flere forskellige køkkener, sådan vi udnytte vores team bedst muligt og din hverdag bliver alsidig. 

Når du ansøger, vil vi elske at høre mere om, hvilken stilling du brænder for, hvorfor du har valgt den, og hvor mange timer om ugen, du kan tilbyde din energi og entusiasme.

Event crew

Erfaring er ikke et krav.

Det vi virkelig værdsætter er dit gå-på-mod, din udadvendte natur, din kærlighed til festivitas, og at du ikke holder dig tilbage fra at kaste dig ud i nye udfordringer.

Som en del af vores eventcrew, bliver du en vigtig brik i at skabe uforglemmelige oplevelser. Du vil være med til alt fra opstilling og koordinering til gæsteservice – alt det, der gør vores events til noget særligt.

Når du sender din ansøgning, fortæl os endelig hvilken rolle inden for eventcrewet, der fanger din interesse, og hvorfor netop du er den perfekte kandidat. Vi er også nysgerrige efter at vide, hvor mange timer om ugen, du kan dedikere til at skabe magi sammen med os. Lad os sammen bringe festen til nye højder!

Søg uopfordret her

Er du fyldt med initiativ og klar til at bidrage til vores team, selvom vi ikke aktivt søger netop det du kan lige nu?

Vi er altid åbne for uopfordrede ansøgninger fra passionerede og energiske personer, der brænder for at gøre en forskel. Erfaring er ikke en forudsætning – det vigtigste for os er dit engagement, din positive indstilling, din kærlighed til dynamiske arbejdsmiljøer, og at du er klar til at kaste dig ud i nye udfordringer.

Som en del af vores team vil du få muligheden for at bidrage på mange forskellige måder, afhængigt af dine interesser og kompetencer. Uanset om det er kreativt arbejde, kundeservice, eventplanlægning eller noget helt fjerde, er der altid plads til folk, der kan tilføre ekstra værdi.

Når du sender din uopfordrede ansøgning, fortæl os om dine styrker, passioner og hvorfor netop du ville være en fantastisk tilføjelse til vores team. Glem ikke at nævne, hvor mange timer om ugen du kan investere i at hjælpe os med at nå nye højder. Vi ser frem til at høre fra dig og udforske, hvordan vi sammen kan skabe noget ekstraordinært!