Hold din fødselsdag på SH35

fødselsdagsfesten du ikke vil hjem fra

Vi gør det nemt for dig

Er du på udkig efter en unik måde at fejre din næste fødselsdag? Prøv en fødselsdagsfest i rå, rustikke eller ekslusive rammer, hvor du kan nyde en verden af smag og oplevelser.

Når det kommer til en mindeværdig fødselsdagsfest, tilbyder Royal Hall og Mystique hver deres unikke atmosfære og muligheder for at fejre din særlige dag. Uanset om du planlægger en stor fest eller en mere intim sammenkomst, har begge steder alt, hvad du behøver for at skabe en uforglemmelig oplevelse.

Fra intim fejring til kæmpe fest

Forestil dig din fødselsdagsfest i Royal Hall, et storslået festlokale med plads til op til 450 gæster(125 spisende, 250 siddende, 450 stående). Dette imponerende lokale er perfekt til en storstilet fejring, hvor du kan invitere familie, venner og kollegaer til en aften fyldt med glamour og festligheder. Royal Hall tilbyder luksus i rå og rustikke rammer med urbane feels og med alle tænkelige faciliteter for at sikre, at din fest bliver præcis, som du ønsker.

Alle muligheder er åbne for dig

Både Royal Hall og Privaten rummer alle muligheder for at tilpasse og personliggøre din fest. Uanset om du drømmer om en ekstravagant aften med live underholdning og gourmetmad eller en afslappet sammenkomst med nære venner og familie, kan begge lokaler tilpasses dine behov og ønsker. Med fleksible opsætningsmuligheder, topmoderne faciliteter og et professionelt planlægningsteam til rådighed, kan du skabe en unik og uforglemmelig fødselsdagsfest.

Vores kunder anbefaler os

Vælg det perfekte venue til din fest

Vælg Royal Hall for en storslået og uforglemmelig fest eller Mystique for en mere intim og personlig fejring. Uanset dit valg, er begge lokaler garanteret at levere en enestående oplevelse, der vil glæde dig og dine gæster. Fejr din fødselsdag med stil og gør din særlige dag til en eventyrlig begivenhed i enten Royal Hall eller Mystique.

Tag handling nu

Er du klar til at gøre din fødselsdag uforglemmelig? Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud, og lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte fejring i Royal Hall eller Mystique. Tag det første skridt mod en mindeværdig fest – vi glæder os til at høre fra dig!

Forvent det uventede

Du kan gratis bestille bord i rå og rustikke Rustområde eller det ekslusive Mystique.

Derudover kan du gratis spille shuffle og synge karaoke.

Vi tilbyder flere lokaler til fri afbenyttelse. Enten det hyggelige Mystique, hvor du kan samle op til 100 gæster eller Royal Hall som med fuldt ud professionelt lyd/lys setup kan rumme alle slags fester med op til 400 stående gæster eller 250 siddende.

Vi tilbyder lokaler og arrangementer i tidsrummet mellem 11.30 og 03.00.

I Royal Hall medfølger professionelt lys og lydsetup, hvor alle muligheder er åbne for dig som arrangør.