Gør din næste firmafest til en succes på Streetfood

Vi har gjort det nemt for dig!

Firmafesten du ikke vil hjem fra

Få den helt rigtige firmafest

På Aalborg Streetfood er mulighederne grænseløse, når det kommer til at skabe den helt rigtige firmafest, skræddersyet til dine ønsker og behov. Uanset om du drømmer om en intim middag med et udvalgt tema, en stor udendørs sommerfest med live musik, eller en hyggelig julefrokost med klassiske retter, kan vi tilpasse hvert eneste aspekt af din fest. Med et mangfoldigt udvalg af madboder og drikkevarer, fleksible lokaler og en dedikeret eventkoordinator, sikrer vi, at din firmafest bliver præcis som du ønsker. Alt er muligt – din vision er vores skabelon for en uforglemmelig begivenhed, hvor hvert detalje spejler din virksomheds unikke ånd og stil.

Sommerfest hos Aalborg Streetfood

Når sommeren ankommer, er det den perfekte tid for en uforglemmelig sommerfest hos Aalborg Streetfood. Med et mylder af smagsoplevelser og en afslappet atmosfære, tilbyder stedet en unik kulisse for sommerlige firmafester. Nyd den friske brise og lækre retter udendørs, hvor teamet kan slappe af og samles omkring god mad og drikke. Hold alternativt årets største fest ved at gøre brug af både alle de forskellige indendørs og undendørs arealer. 

Julefrokost

Fejr juletiden med en moderne twist på den klassiske julefrokost på Aalborg Streetfood. Med et bredt udvalg af madboder kan I nyde alt fra traditionelle juleretter til internationale specialiteter. Den hyggelige og festlige stemning er den perfekte ramme for at samle kolleger og fejre årets højdepunkter.

Vores kunder anbefaler os

Livemusik og underholdning

Du kan få lige hvad du ønsker

Tag kontakt på under 30 sekunder

Kick-off

Kickstart dit firma’s nye projekt eller sæson med et kick off arrangement hos Aalborg Streetfood. Med en livlig og energisk atmosfære er det det perfekte sted at motivere og inspirere dit team, samtidig med at I nyder lækker streetfood.

DUCK IT ON THE GO!

Skab en unik oplevelse til dit firmaarrangement ved at leje en af Aalborg Streetfoods mange foodtrucks. Med denne fleksible løsning kan I bringe en bid af Aalborg Streetfood direkte til jeres lokation, hvilket tilføjer et unikt og personligt præg til jeres event