Indlæser Begivenheder
Streetfood køkkener
0
Forskellige events
0
Familievenlige begivenheder
0
Underholdnings muligheder
0
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rejsefortællinger med Mads Grundahl

27 marts : 08:00 til 17:00

Detaljer

Dato:
27 marts
Tidspunkt:
08:00 til 17:00
Begivenhed Tags:
,

Andet

Streetfood Kategori
Familievenlige oplevelser
Deltag i en inspirerende aften med 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐲𝐫𝐟𝐨𝐫𝐭æ𝐥𝐥𝐞𝐫 𝐌𝐚𝐝𝐬 𝐆𝐫𝐮𝐧𝐝𝐚𝐡𝐥, som på blot halvanden time tager dig, via hans fængende og spændende fortællinger, gennem Østafrikas mystiske landskaber, Centralasiens rå natur, og Mellemøstens historiske rigdomme.
𝐄𝐧 𝐚𝐟𝐭𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐝 𝐌𝐚𝐝𝐬 𝐆𝐫𝐮𝐧𝐝𝐚𝐡𝐥
Mads Grundahl er kendt for sine levende og inspirerende rejseforedrag, hvor han deler sine unikke oplevelser og indsigter fra rundt omkring i verden. Med en naturlig evne til at fange og bevare sin publikums interesse, tager Mads os med på en rejse, der er både øjenåbnende og underholdende.
𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦 𝐟𝐨𝐫 a𝐟𝐭𝐞𝐧𝐞𝐧
18.30: Dørene åbner. Kom tidligt og nyd en hyggelig atmosfære, før eventyret begynder.
19.00: Showstart med Mads Grundahl. Forbered dig på en aften, hvor du bliver taget med til fjerne lande og lærer om livet set fra en anden vinkel.
𝐒æ𝐫𝐥𝐢𝐠𝐞 𝐭𝐢𝐥𝐛𝐮𝐝
For at gøre aftenen endnu mere mindeværdig, tilbyder vi:
50% rabat på din første øl, drink eller sodavand mellem kl. 17.00-18.30 ved visning af din billet.
𝐆𝐫𝐚𝐭𝐢𝐬 𝐬𝐡𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞𝐛𝐨𝐚𝐫𝐝𝐬 𝐨𝐠 𝐤𝐚𝐫𝐚𝐨𝐤𝐞 𝐟ø𝐫 𝐨𝐠 𝐞𝐟𝐭𝐞𝐫 𝐟𝐨𝐫𝐞𝐝𝐫𝐚𝐠𝐞𝐭. En perfekt måde at runde aftenen af på med nye venner og gode historier.
𝐎𝐩𝐥𝐞𝐯 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐟𝐫𝐚 𝐞𝐧 𝐧𝐲 𝐯𝐢𝐧𝐤𝐞𝐥
Mads Grundahls foredrag er en hyldest til eventyret og den menneskelige forbindelse. Gennem hans øjne ser vi, at uanset hvor forskellige vores liv må synes, er vi forbundet af fælles drømme, håb og den simple kendsgerning, at “Der er mere, der samler os, end adskiller os.”