SH35, Din Comedy Central i Aalborg

Leder du efter en aften fyldt med latter og god stemning i Aalborg, så er SH35 er stedet for dig! Vores venue har hurtigt cementeret sig som et af byens fortrukne sted for komik, og stand-up shows.

Hver måned præsenterer vi et stjernespækket line-up af både lokale komikere og kendte ansigter fra comedy-scenen. Med vores intime atmosfære er du garanteret en uforglemmelig oplevelse. Vores kalender er altid proppet med spændende comedy-events, der strækker sig fra traditionel stand-up til improviseret komik og sketches. Uanset om du er fan af tør humor, slapstick eller satire, har SH35 noget for enhver smag.
Besøg SH35 i lokalerne hos Aalborg streetfood for den ultimative comedy-oplevelse. Tjek vores program og book din billet i dag.

Comedy Night

SH35

Gør aftenen uforglemmelig med latter på Aalborg Streetfood! For kun 99 kr. oplev 3 hylende morsomme comedy shows - det er halv pris af hvad du normalt ville betale for […]

Den Sorte Kyllings Impro Show

Privaten

 Kom og oplev en aften med latter og improvisationens comedy! Den Sorte Kylling vender tilbage med et uforglemmeligt og uforudsigelige impro comedy show, hvor du bestemmer, hvad vores skøre komikere […]

Den Sorte Kyllings Impro Show

Privaten

 Kom og oplev en aften med latter og improvisationens comedy! Den Sorte Kylling vender tilbage med et uforglemmeligt og uforudsigelige impro comedy show, hvor du bestemmer, hvad vores skøre komikere […]

"Smil til verden
og den vil grine af dig"

Oplev Topklasse Comedy og Improvisation på SH35

At opleve comedy på SH35 er en fantastisk og unik oplevelse. Med mere end 50 comedy events årligt, tilbyder SH35 et bredt udvalg af humoristiske shows, der tiltrækker både lokale og besøgende fra hele landet. Her kan du opleve nogle af landets bedste komikere, der leverer skarp og underholdende comedy i topklasse.

Et af højdepunkterne på SH35 er “Den Sorte Kyllings Impro Show”, et show der er kendt for sin spontanitet og interaktive stil og underholdning. Dette impro comedy show skiller sig ud ved at inddrage publikum, hvilket skaber en helt unik og personlig oplevelse hver gang. Komikerne på scenen er eksperter i at tænke hurtigt og kreativt, hvilket fører til uforudsigelige og hylende morsomme situationer.

SH35 er ikke bare et sted for klassisk stand-up comedy, men også et samlingspunkt for alle, der elsker at grine og opleve comedy i forskellige former. Atmosfæren på stedet er altid livlig og indbydende, hvilket gør det til det perfekte sted at slappe af og nyde en aften fuld af latter.

Uanset om du er en ivrig comedy-entusiast eller bare leder efter en sjov og underholdende aften, så er SH35 stedet at være. Med et så bredt udvalg af talentfulde komikere og unikke shows, er der altid noget for enhver smag. Så hvorfor ikke tage til SH35 og opleve nogle af de bedste comedy shows landet har at tilbyde?

Vil du ikke gå glip af et eneste grin? Abonner på SH35’s kalender nu! Hold dig opdateret med de seneste comedy shows og events, og sikr dig din plads til latterfyldte aftener med landets bedste komikere.