Forvent det uventede

Bizarre 35, Mere end en Natklub...

Velkommen til Bizarre 35 – Aalborgs nye Natklub.

I den forførende atmosfære af Bizarre 35, hvor rå og rustikke rammer inspireret af Berlins avantgarde natteliv, forvandles aftener til uforglemmelige oplevelser. Men Bizarre 35 er meget mere end bare en natklub.

Træd ind i en verden af temafester hos Bizarre 35:
Fra det glamourøse Hollywood og mystikken ved et Masquerade bal til nostalgien fra 80’erne og 90’erne, en eksplosion af farver med Drag Fest og Neon Party, til de energifyldte DJ Battles. Hver aften bliver en unik oplevelse, som garanterer mindeværdige aftener, der vil blive talt om i lang tid.

Rustbaren: I de tilstødende lokaler forbundet med Bizarre 35, afslører Rustbaren en hel verden af underholdning. Tag mikrofonen i hånden i et af vores karaoke rum, udfordre dine venner i en runde shuffleboard, eller mærk nostalgiens rus ved vores udvalg af arkademaskiner, spillebord fodbold eller pool.

Mystique – Et Pusterum: i løbet af aften med dans og fed musik, har du mulighed for trække dig tilbage til Mystique. I disse intime omgivelser, kan du fortabe dig i dybe samtaler og nyde en velfortjent drink med din venner eller en du lige har mødt på dansegulvet

Med plads til 450 gæster inviterer Bizarre 35 dig ind i et univers, hvor rå industri møder skæv elegance,  Som vores slogan så fint siger: “Forvent det uventede.”

Kommer snart...

Hvor det unikke møder det eksklusive...

Aalborgs bedste natklub

"Her lever vi i nuet"

Oplev nattens forførelse

Træd ind i vores verden af luksus og forførelse, hvor hver aften er en ny mulighed for at fordybe sig udforskning af de helt små timer. Vores natklub og elegante festlokaler åbner dørene til en verden, hvor passion og opstemthed mødes.

Her er din plads

For de unge, der søger en nat ud over det sædvanlige, tilbyder vi der oser af høj energi. Og for dem over 30, garanterer vores 30+ festaftener en aften fyldt med stil og finesse. Dygtige DJs fylder floor med pulserende musik, mens vores cocktailbar tilbyder en forførende blanding af smagfulde og kulørte drinks. Dans hele natten til lyden af vores live DJs, eller slap af i vores loungeområde, der oser af komfort og klasse.

Ny nat, ny oplevelse

I 2024 kan du forvente et overflødighedshorn af natklub events hos Bizarre 35. Fra weekend fester til eksklusive særtilbud er hver måned særligt planlagt for at overgå dine vildeste forventninger. Her kan du forvente det uventede. Og med besøg af de bedste gæste DJs er hver nat en ny chance for at blive forført af musikken.

Vores kunder anbefaler os