Velkommen til SH35 & Aalborg Streetfood, Aalborgs pulserende hjerte, hvor eventyr og underholdning er en del af voresDNA! Vores verden er skabt for dig, der elsker at udforske, opleve og nyde livet til det fulde

Hele Rust bar

0

Gæster

Mystique

0

Gæster

Mere end bare underholdning

SH35’s levende atmosfære bliver hverdagsmomenter transformeret til ekstraordinære oplevelser. Her tilbyder vi en palette af aktiviteter, der taler til enhver smag. Fra Danmarks førende shuffleboardscene til vores nostalgiske arkadespil // vi har noget for alle.

Royal hall

0

Gæster

Mystique

0

Gæster

LAndets største shuffleboard område

Vores fem professionelle shuffleboard-borde står klar til at udfordre dig og dine venner. Nybegynder eller veteran, spændingen ved spillet vil fange dig!

Hong kong Karaoke

Oplev glæden ved at synge i dit helt eget private karaoke-rum. Slip stemmen løs og lad musikken lede vejen for en uforglemmelig aften.

Retro gaming

Med 65 forskellige arkademaskiner, spænder vi fra klassiske spil til de seneste hits. Tag en tur ned memory lane, eller udforsk nye spilverdener.

Brætspil

Vælg mellem mere end 100 forskellige brætspil og vind over vennerne!

Pool

Klassikeren til enhver aften med drengene eller måske måden at imponere daten. Bordet er dit!

Ikke bare spil og leg

Hos SH35 er det ikke bare spil og leg. Det er en invitation til at skabe minder, dele øjeblikke og opleve glæden ved samvær.

Vores kunder anbefaler os

De fedeste koncerter

den lækreste natklub

Det sjoveste comedy

Vores kalender er spækket med events – fra hjertevarme comedy nights til fængslende live-koncerter. Disse begivenheder er nøje udvalgt for at give dig en oplevelse udover det sædvanlige. SH35 & Aalborg Streetfood er ikke bare et sted – det er en destination. En destination, hvor hvert besøg er en ny historie, et nyt eventyr. Kom og vær en del af vores fællesskab, oplev magien og skab minder, der varer evigt.

Oplev nattens forførelse hos Bizarre 35, Aalborgs mest eftertragtede natklub

Velkommen til Bizarre 35, Aalborgs nye natklub, hvor nattelivet er mere end bare en fest – det er en kæmpe oplevelse. Som det mest populære diskotek i Aalborg, skaber vi magiske nætter, du aldrig glemmer

Træd ind i vores verden af luksus og forførelse, hvor hver aften er en ny mulighed for at fordybe sig udforskning af de helt små timer. Vores natklub og elegante festlokaler åbner dørene til en verden, hvor passion og opstemthed mødes.

For de unge, der søger en nat ud over det sædvanlige, tilbyder vi der oser af høj energi. Og for dem over 30, garanterer vores 30+ festaftener en aften fyldt med stil og finesse.

Dygtige DJs fylder floor med pulserende musik, mens vores cocktailbar tilbyder en forførende blanding af smagfulde og kulørte drinks. Dans hele natten til lyden af vores live DJs, eller slap af i vores loungeområde, der oser af komfort og klasse.

Find vej til os her