Indlæser Begivenheder
Streetfood køkkener
0
Forskellige events
0
Familievenlige begivenheder
0
Underholdnings muligheder
0
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Comedy Night

5 september : 17:00 til 21:00

Detaljer

Dato:
5 september
Tidspunkt:
17:00 til 21:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Sted

SH35

Arrangør

SH35

Andet

SH35 Kategori
Comedy

Gør aftenen uforglemmelig med latter på Aalborg Streetfood! For kun 95 kr. oplev 3 hylende morsomme comedy shows – det er halv pris af hvad du normalt ville betale for ét show!

Mød tre af de sjoveste komikere, kendt fra Comedy Zoo, Smukfest, og Stormester. En aften spækket med humor og god stemning. 🔥🔥🔥 Glæd dig til aftenens surprise act, en hemmelig gæst kendt fra det populære TV-show Stormester. Han har optrådt for kronprinsparret og har ved en fejl fået ny fødselsdato. Vi kan allerede nu løfte sløret for, at “han er ikke Melvin”, men hvem han så end er, kan du være sikker på, at det bliver en optræden, du ikke vil gå glip af. Forvent det uventede og forbered dig på at blive overrasket!

🔥 Oplev Niels Nørkjær, en sand mester af stand-up, som har gjort sig bemærket som finalist ved Danmarksmesterskabet i Stand-up og har leveret uforglemmelige optrædener på Danmarks største musikfestival, SMUKFEST. Niels er kendt for sin skarpe humor og evne til at fange publikum med sit unikke take på hverdagens absurditeter.

🔥🔥 Lad dig underholde af Davor Bajlovic, et velkendt ansigt fra Comedy Zoo, der med sin autentiske stil og skæve vinkler på livets mange facetter har vundet hjertet på det danske publikum. Davor bringer en unik energi til scenen, som uden tvivl vil få dig til at grine højlydt.

PROGRAM FOR AFTENEN:

Fra kl. 17.00: Aalborg Streetfood åbner op for en aften fantastisk bar og gratis shuffle spil. Kom tidligt og nyd atmosfæren før showet går i gang.

Kl. 18.30: Dørene til stand-up eventet åbner, så find din plads og gør dig klar til en aften fyldt med latter.

Kl. 19.00: Første show starter, og aftenens komiske eventyr begynder.

Kl. 19.45: Kort pause, perfekt til at strække benene og nyd en forfriskning fra baren.

Kl. 20.00: Andet show går i gang – forbered dig på endnu en omgang fantastisk underholdning.

Kl. 20.45: Showet slutter, men aftenen fortsætter. Bliv hængende, nyd en drink og del dine højdepunkter fra showet med venner.

VI SES til en aften fuld af latter og gode oplevelser i vores eventhal på Aalborg Streetfood.

OBS: Vær opmærksom på, at køkkenerne ikke vil være åbne denne aften, men frygt ikke – baren vil være åben før, under og efter showsene, så du kan nyde lækre drikkevarer gennem hele aftenen.​