Indlæser Begivenheder
Streetfood køkkener
0
Forskellige events
0
Familievenlige begivenheder
0
Underholdnings muligheder
0
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hvalpetræf

18 august : 12:00 til 16:00

Detaljer

Dato:
18 august
Tidspunkt:
12:00 til 16:00
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
,

Sted

Terrassen

Arrangør

Aalborg Streetfood

Andet

Streetfood Kategori
Aktiviteter, For børn, Familievenlige oplevelser
🐶💖 Oplev en unik og hjertevarmende hundeoplevelse hos Aalborg Streetfood – det perfekte sted for hundeejere og deres firbenede venner! Hvalpetræf er en magisk begivenhed, hvor I kan knytte dyrebare bånd med andre hundeelskere og deres pelsede kammerater.
🌳🍃 På vores brede og frodige græsplæner vil I blive mødt af en stemningsfuld atmosfære, hvor glade hunde og hvalpe løber rundt og skaber ren fryd. Leg og aktivitet er i højsædet, og I vil elske at se jeres hund udforske og lege med de andre søde pelsklædte charmetrolde.
🐾 Aalborg Streetfood’s hundetræf er ikke kun et socialt mødested – det er også et sted, hvor I kan styrke båndet til jeres elskede hund og møde nye venner, der deler jeres kærlighed til dyr.
🐕🥰 Tag din hund i snor og lad jer fortrylle af den enestående stemning på Aalborg Streetfood’s hundetræf. Vi garanterer en oplevelse, hvor kærlighed og samvær mellem menneske og hund er i centrum. Velkommen til vores glade hundeunivers! 🐾😍🐾
—————————————————————-
OBS. Alle hunde er naturligvis velkomne også voksne-hunde. Vi gør dog opmærksom på, at hundene skal være trænet til at møde andre hunde og mennesker.
OBS. øvrige gæster er naturligvis også velkommen og måske I er heldige at få lov at sige hej til en hvalp.
Alle hunde skal være i snor og ikke være til gene for resten af Aalborg Streetfoods gæster.