Indlæser Begivenheder
Streetfood køkkener
0
Forskellige events
0
Familievenlige begivenheder
0
Underholdnings muligheder
0

Karmaklubben julefrokost

30 november : 17:00 til 1 december : 02:00

185,00kr. – 550,00kr.

Detaljer

Start:
30 november : 17:00
Slut:
1 december : 02:00
Pris:
185,00kr. – 550,00kr.
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Streetfood

Arrangører

Aalborg Streetfood
SH35

Andet

Streetfood Kategori
Festival
SH35 Kategori
Koncerter, Events

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Køb billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Karmaklubben Julefrokost
Karmaklubbens julefrokost på Aalborg Streetfood inkl. lækre jule hapsere fra de mange forskellige køkkener.
350,00 kr.
Dansebillet fra kl. 19.30
185,00 kr.
5 Karma drinksbilletter
Få udleveret dine drinksbilletter når du ankommer. Med denne billet kan du i løbet af aftenen drikke 10 genstande fra baren. Vælg mellem vand, øl (pilsner, classic), husets vin og long drinks.
300,00 kr.
10 Karma drinksbilletter
Få udleveret dine drinksbilletter når du ankommer. Med denne billet kan du i løbet af aftenen drikke 10 genstande fra baren. Vælg mellem vand, øl (pilsner, classic), husets vin og long drinks.
550,00 kr.

Å𝗿𝗲𝘁𝘀 𝗻𝗼𝗿𝗱𝗷𝘆𝘀𝗸𝗲 𝗞𝗮𝗿𝗺𝗮 𝗝𝘂𝗹𝗲𝗳𝗿𝗼𝗸𝗼𝘀𝘁

Hvert år inviterer Karmaklubben til den længe ventede julefrokost, og dette års nordjyske julefrokostfest bliver stor, med overraskelser og masser af dans og julespas🕺💃
I år danner Streetfoods madhal rammen om festen, som vil emme af julestemning med god karma, fed dansemusik og glade mennesker.
Karmajulefrokosten er et alternativ til de traditionelle julefrokoster. Karmaklubben er kendt for den gode atmosfære og venlighed mellem gæsterne – noget man ofte savner i nattelivet, og netop derfor blev Karmaklubben skabt.
Festerne – og naturligvis også julefrokosten – er inkluderende, og rammerne er sat, så gæsterne kan nyde en sjov aften med masser af god musik, dans og lækre drinks m.m. Således skabes der endnu mere fællesskab mellem dem, der allerede kender hinanden, mens solo’erne får mulighed for at udvide deres bekendtskabskreds.
𝗗𝗲𝘁 𝘀𝗸𝗮𝗹 𝘃𝗶 𝗹𝗮𝘃𝗲: Til karmajulefrokosten er der selvfølgelig spisning og bar, dansegulv og glade mennesker. Der er også et juleband, der sparker gang i dansegulvet med alle de karmagodkendte fede numre, der får folk ud på gulvet.
𝗗𝗲𝘁 𝘀𝗸𝗮𝗹 𝘃𝗶 𝘀𝗽𝗶𝘀𝗲: Streetfood-buffet med hapsere fra Streetfoods mange køkkener. Der vil blandt andet være rugbrødshapsere med sild, Duck It sliders, landpaté med surt, hjemmelavet kyllingesalat, mini julefrikadeller, friskbagt brød, risalamande og meget mere lækkert. Der vil være noget for enhver smag.
Alle sidder ved opdækkede borde i den atmosfærefyldte madhal, som er julepyntet og ekstra hyggelig.
𝗗𝗲 𝗸𝗼𝗺𝗺𝗲𝗿: Gæsterne bliver en god blanding af medarbejdere fra små og mellemstore virksomheder og private, der enten kommer solo, med kæresten eller som en del af en vennegruppe, kortklubben, danseholdet eller herrelogen.
Grupper har mulighed for at bibeholde sammenholdet ved at sidde ved samme bord og alligevel være en del af den store fest.
For solo’erne er der den sædvanlige inkluderende karmafamiliestemning og en god mulighed for at udvide omgangskredsen med andre danseglade mennesker. Vi laver et solobord, hvor du måske får nye venner denne aften.
V𝒊𝙡 𝙙𝒖 𝒔𝙥𝒊𝙨𝒆 𝒉𝙟𝒆𝙢𝒎𝙚? Så kommer du bare kl. 20.00, hvor dansegulvet sparkes i gang med total lækker livemusik – så kan du købe bare dansebilletter til dig og dine venner. Hertil kan der også købes drinkspakker.
𝗙𝗼𝗿 𝘃𝗶𝗿𝗸𝘀𝗼𝗺𝗵𝗲𝗱𝗲𝗿 𝗲𝗹𝗹𝗲𝗿 𝗳𝗼𝗿𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴𝗲𝗿: Er du i festudvalget på din arbejdsplads eller en anden gruppe, kan du kontakte os direkte på [email protected]
Så ordner vi en fællesbestilling og reservation til jer eller sender yderligere information – vi tilbyder forskellige former for drikkepakker til virksomheder og skræddersyr et arrangement sammen til jer.
Karmaklubbens julefrokost er ikke bare en fest, men en fejring af fællesskabet og den glæde, som julen bringer med sig. Man går hjem med smil på læben og minder, der vil vare langt ud over juletiden.
𝘿𝙚𝙩 𝙗𝙡𝙞𝙫𝙚𝙧 𝙚𝙣 𝙖𝙛𝙩𝙚𝙣 𝙛𝙮𝙡𝙙𝙩 𝙢𝙚𝙙 𝙜𝙡æ𝙙𝙚, 𝙜𝙤𝙙 𝙢𝙖𝙙 𝙤𝙜 𝙛𝙖𝙣𝙩𝙖𝙨𝙩𝙞𝙨𝙠 𝙨𝙚𝙡𝙨𝙠𝙖𝙗 – 𝙥𝙧æ𝙘𝙞𝙨 𝙨𝙤𝙢 𝙚𝙣 𝙟𝙪𝙡𝙚𝙛𝙧𝙤𝙠𝙤𝙨𝙩 𝙨𝙠𝙖𝙡 𝙫æ𝙧𝙚.
Vent ikke for længe med at købe billetter, det går lidt stærkt i Nordjylland – der kan jo også bookes overnatning i Aalborg.
𝗛𝗮𝗽𝘀 𝗱𝗲𝗺 𝗱𝗲𝗿:
https://billetfix.dk/en/e/karmaklubben-julefrokost/
Vi glæder os til at se jer!
Karmateamet Nordjylland og Aalborg Streetfood
::::::::::::::::::::::
📆 : Billetter skal købes i forsalg. Du kan selvfølgelig købe alverdens drikkevarer på stedet: Alkohol og god karma går fint sammen.
💸 Refusion og tilbagebetaling: Billetter refunderes ikke – uanset begrundelse. Den må dog gerne overdrages eller videresælges – eventuelt via Karmaklubbens Facebookgruppe.