Aalborg Drag Fest vender tilbage til efteråret – denne gang med en grufuld make-over! 🧟‍♀

Gør jeg klar til et nyt og vildt show, når vi tager halloween til nye højder og banker noget af det farligste væk, nemlig skammen over at være sig selv.

✨🧛‍♀ SHOW OG CAST 🧛‍♂✨
Showet vil have en masse spændende, forskellige talenter – fra drag kings og queens, til performance dansere og cirkusartister!

Aftenens vært og producer: Mizz Privileze

Cast: Cecer / Morgana Le Fay / Lathisya Adore / Luke Ravens / Adriana Le’Creme / Lucifur / Afabulous Allies

Efter det eventyrlige show, fortsætter den skræmmende gode stemning til Aalborg Pop Fest med DJ’s og pop-up performances. Til midnat kåres “bedste kostume”, så hop i din udgave af et halloween outfit og glæd dig til en magisk aften!

BILLETTER
Billet kan købes både til show, fest og som kombination (med rabat).

Køb billet her: https://billetto.dk/e/aalborg-drag-fest-the-halloween-experience-billetter-640107?fbclid=IwAR2fg3hMgTAVZb8xU7g1oCzOEC0BW0h6rFu_ZxIWVuFClBA5JcBJgmFoTnY

TILGÆNGELIGHED OG SIKKERHED
Showet er stående med begrænset siddepladser på balkonen. Der er kørestolsvenlig adgang til både show og toiletter, hvor der er rampe.

Der vil være vagter hele aftenen og natten. Ingen form for had eller diskrimination accepteres. Oplever du dette, kontakt med det samme vagterne i døren, Mizz Privileze eller en anden medarbejder fra Aalborg Street Food.

Love and glitter,

Team Shamelezz & Aalborg Streetfood