Julefrokost hos Aalborg Street Food

13/12 - 2019

Book julefrokost med dans og levende musik hos Aalborg streetfood

Når I holder julefrokost hos Aalborg streetfood, er der dækket op til julefest i vores store madhal, hvor vi serverer hjemmelavet julemad på traditionel vis. Efter maden vil der være levende musik (AllStars kendt fra TV) med rig mulighed for dans. Under hele julefrokosten vil der være fri bar med øl, vand og vin samt fri cocktailbar fra klokken 21.00. Så glæd dine medarbejdere eller venner med et overdådigt julearrangement. Book vores all inclusive julefrokost arrangement, og få alle dine ønsker til en julefrokost opfyldt.

MENU

Marineret sild samt karry sild
Røget laks
Rødspætte med citron og remoulade
Æg og rejer
Lun leverpostej
Ribbenssteg med rødkål
Confiteret and
Juleskinke
Medisterpølse
Grønlangkål
Brune og hvide kartofler
*
Ris ala mande
*
Kaffe og the

799,- PR. PERSON

Drikkevare Ad libitum

18.00 til 01.00 Øl, vand, vin og snaps
21.00 til 01.00 fri Cocktailbar

Book din julefrokost


AllStars’ mange år i branchen har givet dem et stort og varieret repetoire.

Der sammen med muligheden for at skalere op eller ned med eksempelvis blæsere, kor, dansere eller lignende gør, at bandet kan skræddersyes, så det passer til enhver lejlighed.

AllStars har bl.a. arbejdet med Rasmus Seebach, Djämes Braun, Sko & Torp, Lis Sørensen, Christopher, Temptations (US), Nik&Jay, Thøger Dixgaard, Thomas Buttenschön, Poul Krebs, Dawn Joseph (UK), Samuel Ljungblahd (S), Stine Bramsen o.fl.

Med Allstars er I garanteret et festorkester, der med stort musikalsk overskud og højt humør udgør et ekstraordinært grundlag for at skabe en hammergod fest. Allerede fra første tone virker Allstars magnetisk på gæsterne, der iler til dansegulvet, når bandet ryster det ene hit efter det andet ud af ærmet.

Repertoiret spænder vidt – fra rock’n’roll til pop – og omfatter de største hits fra de seneste fem årtier. Derfor er der altid noget for enhver smag, når Allstars sætter gang i festen.