Burgers and Shakes

Vi laver saftige burgere og fantastiske milkshakes, der får englene til at synge

Det får du hos os

Lækre burgere toppet med ost og bacon, hvor saften driver af bøffen. Vi tilbyder dips i flere hjemmelavede varianter, hvortil du kan dyppe dine sprøde fries. Top din oplevelse med én af vores shakes, som også fås i flere varianter.

Vi er specielt kendt for

  • Vi ved hvordan det skal smage
  • Vi spreder glæde
  • Vi garanterer saftige bøffer
  • Vi laver selv vores milkshakes
  • Vi har de lækreste dips

Saftige burgere og fantastiske milkshakes

Vi tilbyder vores saftige burgere, hvortil der serveres rustik fries eller curly fries med vores hjemmetryllede dips. Til at toppe smagsoplevelsen serverer vi vores fantastiske milkshakes.
Burgers and Shakes består af fire ejere, der alle er barndomsvenner med hver sin baggrundshistorie, henholdsvis filmstjerne/skuespiller, pædagog, musikproducer og kok. Denne kombination af forskellige mennesker, gør vores koncept helt specielt.
For nogle år tilbage, fik vi chancen for at åbne en stand på Aarhus Street Food-marked, hvilket vi skyndte os at takke ja til. I Århus laver vi amerikansk mad og har herved fået stor succes. Successen har gjort til, at vi i dag har mod på at figurere på endnu et madmarked, dog fortsat med fokus på det amerikanske koncept. Vi glæder os til at se jer og give jer en fantastisk oplevelse. PS: Husk servietterne ;)

Information

Aalborg Street Food
The Lighthouse
Skudehavnsvej 35-37
9000 Aalborg

Åbningstider

Vi åbner igen fredag den 5. april!

Studierabat 10%

Ved fremvisning af gyldigt studiekort

Alt grafisk materiale er udarbejdet af Photographen. Designet er udarbejdet af PLICO
© Copyright 2017 Aalborg Street Food - The Lighthouse. All Rights Reserved.