fbpx

Konference i Aalborg – Hold konference i Nordens Paris

Aalborg Streetfood byder indenfor, når der skal afholdes konferencer. Det gælder både lokaler til store og små forsamlinger. Vi kan huse alt fra en lille gruppe af mennesker til flere hundrede. Hos Aalborg Streetfood har vi gode faciliteter til alle typer konferencer. Samtidig er der rig mulighed for at trække frisk luft og opleve den smukke havudsigt, der er lige uden for døren.

Afhold jeres næste konference i et af Aalborgs mest eftertragtede områder, som er omkranset af spejlblankt vand

 og fascinerende bygninger. Lad os stå for alle de praktiske forberedelser. Vi sørger for, at både lokale, teknik, mad og drikkelse spiller!

Hos Aalborg Streetfood sikrer du at afholde konference et sted, hvor maden er udsøgt, faciliteterne gode og indretningen indbydende. Derudover kan vi prale med, at serviceniveauet tilmed er i top. Vores personale yder professionelt arbejde med et smil på læben – hver evig eneste dag!

Aalborg streetfood – Konference lige ved havnefronten

Aalborg Streetfood breder sig over et areal på 3000 kvm, og ligger i Aalborg Vestby, lige ud til havnefronten. Aalborg Streetfood byder på meget mere end blot udsøgt mad fra alle verdenshjørner. Hos Aalborg Streetfood vil du opleve og opdage et pulserende univers af glade mennesker, velsmagende mad, drikkelse i topklasse og meget, meget mere. Derfor er Aalborg Streetfood et fantastisk sted at afholde konference.  

Hvadenten du vil trække frisk luft, nyde vores hyggelige miljø, dase i solen på vores terrasse eller prøve noget udover det sædvanlige, så er Aalborg Streetfood lige stedet. Shuffleboards, arkadespil, brætspil og karaoke er blot nogle af de mange muligheder, der er hos os. 

En eventafdeling der prioriterer dine ønsker til konferencen

I vores eventafdeling står vi klar til at planlægge din kommende konference. Vi skræddersyer konferencen efter dine behov og ønsker, således at både du og dine gæster får en enestående og fantastisk oplevelse. Har I brug for et privat sted til sammenkomsten? Eller vil I gerne blande jer med flokken? Med hele tre forskellige haller har I mulighed for at gøre begge dele – det er helt op til jer og jeres præferencer. Hos Aalborg Streetfood behøver du ikke medbringe andet end godt humør. Vi sørger nemlig for alt det praktiske bag konferencen, således at du kan slappe helt af og nyde selskabet. 

Saml dine venner, familie eller kollegaer og få en fantastisk oplevelse på Aalborg Streetfood.

 

Krydr din konference med præcis dét, som du favoriserer

Ønsker du at krydre din konference med en reception, der adskiller sig markant fra de traditionelle, polerede gulve og vuggende stålfade med sirlige velkomstdrinks? Hvis ja, så er Aalborg Streetfood lige stedet for dig! 

Hos Aalborg Streetfood finder du utraditionelle lokaler med enorm god beliggenhed. Desforuden byder Aalborg Streetfood på et stort, varieret udvalg af velsmagende retter fra hele verden. Lyder det ikke som det perfekte sted til at danne rammen om din konferencereception eller -middag? Med hele 16 forskellige madboder, der alle har deres egne kulinariske afsæt, kan du få madoplevelser udover det sædvanlige. Aalborg Streetfood giver din reception eller middag spændvidde og alsidighed – både hvad angår menu og lokation. 

 

Reception eller konferencemiddag med kant

Når du afholder reception eller konferencemiddag hos Aalborg Streetfood, får deltagerne de perfekte muligheder for at netværke med de øvrige deltagere. Hvadenten I ønsker at sidde i blandt de øvrige besøgende, eller om I vil sidde i et separat lokale forbeholdt konferencedeltagerne.

Ved Aalborg Streetfood kan du finde konferencelokale der kan huse op til 600 personer. Derudover er dekoration efter behov. Der stilles professionel lyd- og visuelt udstyr til rådighed og meget, meget mere. 

 

Konference i rå og rustikke rammer

Nordens Paris byder på mange elskværdige oplevelser. Langs Aalborgs smukke havnefront – tæt på Lystbådehavnen finder du netop Aalborg Streetfood, der byder på en verden af lækkert mad og fede oplevelser for ethvert individ. I de rå og rustikke rammer er der god mulighed for en afslappet og ikke mindst hyggelig stemning og atmosfære.

God og afslappet stemning 

Vores rå og rustikke rammer samt den gode og afslappede stemning, der altid hersker på Aalborg Streetfood indbyder dig til at komme, præcis som du er. Alle vores gæster og besøgende bidrager nemlig til det pulserende liv og den gode stemning, som vi er kendt og elsket for blandt rigtig mange af vores gæster – særligt aalborgenserne der jævnligt og på daglig basis besøger os. 

Hos Streetfood i Aalborg er der plads til mange, og vores 3000 kvadratmeter er derfor opdelt i rum, så der er plads til så mange forskellige aktiviteter og konferencer som muligt. Hos Aalborg Streetfood finder du endvidere et stort udendørsareal med en træterrasse, hvor du, når vejret tillader det, kan nyde de hyggelige omgivelser.

Hyggelig, vedvarende stemning hos Aalborg Streetfood

Hos Aalborg Streetfood knuselsker vi den afslappede, tilbagelænende stemning, der altid er til de mange konferencer året rundt. Vores skønne, beroligende rammer gør det nemt for gæster at slappe fuldkomment af og nyde selskabet – og det er vi meget glade for! Vi prioriterer vores gæster og yder et højt serviceniveau hver dag.