About us

Aalborg Streetfood - et kultursamlingssted i hjertet af vestbyen Aalborg.


Om Aalborg Streetfood

Aalborg Streetfood er en perle - et stenkast fra midtbyen og med location tæt på vandkanten. Aalborg Streetfood har de sidste par år gennemgået en transformation og er blevet en folkelig kulturinstitution for både aalborgensere og besøgende.

Med en autentisk stemning fra streetfoodmarkeder rundt omkring i verden bugner stedet med muligheder. De rå og urbane rammer ligger op til lej og udfoldelse og er perfekt til dig, der arbejder med mennesker, som mødes for at udveksle ideer til konferencer, fester og events - eller dig som står og mangler det perfekte venue.

Et urbant kultursamlingssted 

Formålet med Aalborg Streetfood har de seneste år været at skabe et kultursamlingssted, hvor man mødes for at hygge og socialisere, og turister kan få en bid af den autentiske hygge som Nordjylland er kendt for. Aalborg Streetfood ønsker at være en oase ved Vestbyens havnefront, hvor der er plads til alle. Med værdier som folkelig, element of surprise og diversitet har Aalborg Streetfood til ønske at skabe en oplevelsesøkonomi, man ikke kan få samlet andre steder i byen.

Smagsoplevelser fra hele verden - anderledes og unikke aktiviteter

Du kan opleve smagsoplevelser fra hele verden, hvor alle kan være med, samt unikke og anderledes oplevelser med vores meget forskellige events og aktiviteter. Med blandt andet vores nye unikke eventhal kan vi - som den frække dreng i klassen - give jer oplevelser udover det sædvanlige.

Faciliteter 

Faciliteter ud over Aalborg Streetfoods Berliner inspireret eventhal er vores nye Rustområde som huser aktiviteter som karaoke, shuffleboard, brætspil og arkademaskiner som supplerer ROYAL HALL’s rammer for festivitas, hvor vi har mange forespørgsler på lige netop den form for arrangementer og med god grund fra bland andet firmaer og privatfester.

Samspillet med ROYAL HALL og det øvrige Streetfood marked er unikt. I pause har man mulighed for at gå på opdagelse i AFS fantastiske køkkener. Denne mulighed finder man ikke andre steder i byen. Inden festen starter eller i pauserne, hvor man skal slå mave, har gæsterne dermed mulighed for at deltage i aktiviteter, og socialisere med leg og glade dage og finde sig et lækkert måltid i vores 12 køkkener og 3 barer.

Aalborg Streetfood - et sted mennesker mødes

Smagninger

Hos Aalborg Streetfood er det også muligt at få lidt godt til ganen. Vi har løbende fantastiske øl-, vin-, gin-, rom,- og whisky smagninger og har fået skabt nogle gode samarbejder og rammer for disse smagninger med bryggeriet Royal Unibrew, Kjær & Sommerfeldt, Drinks, Spritfabrikken, Volsted, Rommeriet og mange flere.

Dans og leg

Med det nylige støbte gulv i ROYAL HALL, er der lagt op til dans. Da vi fremadrettet ønsker diversitet og folkelighed i endnu større grad, og dermed vil fokus fremover også indbære, linedance, swing, moderne dans, step, og mange andre dansestilarter.

 

Arkade

Arkaden bliver UDVIDET!

Hvis du ikke allerede kender til en af de fedeste spillesteder i byen, så har Aalborg Streetfood altså en fed arkadehal, hvor du kan spille på autentiske spillemaskiner fra 80’erne! 

Til efteråret kommer der endda endnu flere fantastiske maskiner at boltre sig i!

Interesseret i Mere?

Se meget mere om Aalborg Streetfood ved at følge vores sociale medier, hvor vi løbende opdaterer med vores kommende events og aktiviteter. Se mere på vores Youtube kanal og bliv klogere på vores fantastiske sted! 

Ferie i Nordjylland?

Skal du pd ferie eller have et ophold i Nordjylland er det oplagt at besøge Aalborg Streetfood.

Som et overflødighedshorn skaber Aalborg Streetfood de mest fantastiske rammer for uforglemmelige oplevelser, der rækker langt længere ud end blot et spændende måltid mad og en forfriskende kold fadøl. Gennem et utal af interessante begivenheder tager det urbane Aalborg jer i hånden, når I sammen skal opleve alt fra musikalske indslag og komik til dans, quiz og ølsmagning.

Et perfekt udflugtsmål når I booker jeres ferie i Nordjylland. Find et stort udvalg af feriecenter og hvis I leder efter sommerhus udlejning, kan I finde det hos feriecenter Campaya.dk


Insert Content Template or Symbol